út., 28. říjen 2014 22:05

Cannafest klepe na dveře

Již popáté je tu Cannafest! Mezinárodní festival plný konopí a léčivých bylin mohou zájemci opět navštívit na Výstavišti Incheba v Praze - Holešovicích. Akce potrvá od 7 do 9. listopadu.

Vystavovatelé nabídnou hnojiva a semena, kuřácké potřeby i vaporizéry, které slouží k efektivnímu získávání účinných látek z bylin bez přítomnosti škodlivin. Najdou se tu také výrobci kosmetiky, oblečení a potravin, dále média zabývající se konopnou osvětou nebo instituce sdružující firmy, jež využívají konopí v medicíně a bojují za jeho legalizaci.  Návštěvníci se mohou rovněž zúčastnit mnoha soutěží, workshopů či koncertů. Shlédnout mohou i tematicky zaměřené filmy. Nebude chybět konopný catering a Smoking Chillout Zóna, která poslouží k relaxaci, posezení a poslechu hudby vybraných dýdžejů.

 

 

Na začátku byl pouze Cannafest, a tak jsme mohli používat podtitul První mezinárodní konopný veletrh v ČR," říká o vzniku festivalu organizátor Lukáš Běhal. Musím říct, že za celou dobu veletrhu jsem se setkal pouze s nadšenými ohlasy, všichni se veletrhu v Čechách chtěli zúčastnit,“ dodává. Po posledních, velmi úspěšných, třech ročnících organizátoři očekávají ohromný zájem. V roce 2013 Cannafest předčil Spannabis, světový konopný veletrh, konající se v Barceloně a představil rekordní počet vystavovatelů z jednadvaceti zemí.

Vstupenky jsou již v předprodeji prostřednictvím sítě Ticket Portal, k dostání budou také na místě. Cena jednodenního vstupného činí dvě stě korun, třídenního pak tři sta padesát.

Akce je vhodná pro všechny, kteří by chtěli inovovat své poznatky týkající se konopí. Více informací na stránkách Cannafest.cz.


Zdroj perexového obrázku: Legalizace.cz

 

Zobrazeno 2138 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:49
Pro psaní komentářů se přihlaste