ne., 22. říjen 2023 20:13

Slezská plovárna otevřela své brány

Slezská plovárna Slezská plovárna Zdroj: Aneta Nekvindová
Hradec Králové - Majitelé Slezské plovárny uspořádali 15. října den otevřených dveří. Zájemci mohli přijít mezi 13. a 17. hodinou. Součástí programu byly komentované prohlídky areálu, svatební obřad, výstava obrazů a stánek s občerstvením.

Zájemci 15. října zdarma navštívili Slezskou plovárnu v Hradci Králové, a to v rámci dne otevřených dveří. Akce trvala od 13:00 do 17:00. Návštěvníci si mohli projít celý areál a podívat se do sauny a ubytovacích altánů. Organizátoři rovněž připravili komentované prohlídky, které se konaly každou hodinu. Účastníci se dozvěděli zajímavosti z historie plovárny. Milovníci umění si mohli prohlédnout energetické obrazy La Petien od Petry Volenec Němečkové, která zde uspořádala malou výstavu. Sama autorka se osobně účastnila.

Součástí dne otevřených dveří byl i svatební obřad a krájení dortu. Majitelé Slezské plovárny pro hosty také nachystali svatební výzdobu včetně stolování a prostírání, a zajistili hudební doprovod. Nechyběl ani stánek s grilovanými specialitami, bar ve vstupní části objektu a Prosecco vozík.

Slezská plovárna je přírodní areál na břehu řeky Orlice v Hradci Králové. Konají se zde soukromé a firemní akce, nejčastěji svatby, ale i večírky, koncerty nebo sportovní soutěže. Návštěvníci si mohou zaplatit ubytování a využít dvě sauny. Na výběr je plovoucí finská sauna, která má kapacitu 12 osob, a dřevem vytápěná privátní sauna.

z dálkysaunavevnitřstůl

 

Zobrazeno 243 krát
Naposledy upraveno: ne., 22. říjen 2023 22:56
Pro psaní komentářů se přihlaste