út., 9. prosinec 2014 19:04

Druhou akci hranické Pow Pow Production podpoří i Rádio Wave

Hranice - Po úspěšném Cowhousu, který Pow Pow Production, pořádali letos v říjnu, se můžeme těšit na další akci, tentokrát nazvanou Snowhouse. Mladá perspektivní partička se snaží do Hranic přivést něco, co tu ještě nebylo. Událost, která se objevila i v doporučených koncertech Radia Wave, se bude konat 26. prosince od dvaceti hodin ve starém kravíně. Na line-upu se opět ukázala velmi zajímavá jména.

 

Za mixážním pultem se objeví slovenská producentka Eva Porating, která českému publiku učarovala především svými vysoce aktuálními sety. V současnosti si můžeme Evu Porating poslechnout například na pražském Rádiu 1, kde má svou noční show. Dalším vystupující bude Click Joe, známý český DJ, který pravidelně hraje v nejznámějších pražských klubech.

Během večera se na stagi ukáže také Jarda WavetroniQ Petřík, který má na rádiu Wave svůj pořad Echo Jardy Petříka. „Pořad Echo se věnuje elektronické hudbě ze všech stran a směrů. Interpretům, které v českém éteru jen tak někde neuslyšíte, což ale rozhodně neznamená, že jejich produkce nestojí za pozornost,“ píše na webu Rádia Wave Petřík.

Dalším producentem, který na Snowhousu předvede své umění, bude Your Life, pocházející právě z Hranic.

„Snowhouse opět nebude pouze o kvalitní hudbě, zaměříme se i na vizuální stránku. Tentokrát mají světelnou show na starosti fí??A a Jakub Valtar,“ dodal hlavní pořadatel Radim Zbránek.

 

Zdroj fotografie: Oficiální facebooková událost Snowhouse

Zobrazeno 1425 krát
Naposledy upraveno: út., 16. prosinec 2014 10:33
Pro psaní komentářů se přihlaste