pá., 6. duben 2018 12:04

Hospodářské noviny mění svůj design

Nové páteční vydání HN Nové páteční vydání HN Zdroj: ihned.cz
Česká republika - Na začátku roku 2018 Hospodářské noviny rozhodly o redesignu svého webu ihned.cz, nyní se nového kabátu dočkalo i páteční vydání, které nabízí pestřejší obsah pro čtenáře na celý víkend.

Páteční Hospodářské noviny se dočkaly nejen nového obsahu, ale také originálních ilustrací předních českých kreslířů. Obsah pátečního vydání klade důraz na zajímavou publicistiku, aktuální zahraniční zpravodajství, novinky z vědy, výzkumu a inovací i velké příběhy nejen z byznysového prostředí.

„Špičková žurnalistika v podání hlavních osobností našeho newsroomu, témata rozebraná do hloubky a v souvislostech, nové formáty a žánry. To jsou základy, na kterých budujeme nové páteční HN. Po úspěšném relaunchi zpravodajského serveru Hospodářských novin, ke kterému došlo v lednu letošního roku, je proměna pátečního vydání HN další inovací, která má posílit celou rodinu Hospodářských novin,“ uvedl člen představenstva a ředitel redakcí Economia Vladimír Piskáček.

Každému se změna nezamlouvá

Dle prozatímních ohlasů na Twitteru se změna povedla, HN mají vzdušnější a přehlednější design. Najdou se ale i tací, kteří tuto změnu kritizují a vidí v tomto kroku určitý odklon od seriózního zpravodajství. Dle nich HN pomalu odbíhají od designu seriózních deníků a místo toho sází na velké množství obrázků a fotek, což je typické zejména u bulvárních plátků.

Zobrazeno 2525 krát
Naposledy upraveno: so., 7. duben 2018 20:22
Pro psaní komentářů se přihlaste