st., 9. prosinec 2015 11:15

Justin Bieber vystoupí v Praze

Kanadský zpěvák, jedna z největších popových hvězd současnosti a idol mladých Justin Bieber vystoupí v rámci svého světového turné Purpose World Tour poprvé i před českými fanoušky. Show, na níž představí své nové album, bude hostit pražská O2 aréna 12. listopadu 2016.
What Do You Mean? JustinBieberVEVO

Turné odstartuje v Americe a Kanadě, kde se uskuteční přes šedesát koncertů, které jsou už teď prakticky vyprodané. Evropská část začne 14. září v Berlíně a bude pokračovat v třicítkou zastávek. Bieber zavítá například do Francie, Německa, Velké Británie či skandinávských zemí.

Fanoušci se můžou těšit na dynamickou show pod záštitou agentury AEG Live’s Concerts West a na nové album, které letos obsazovalo první místa hitparád ve více než stovce zemí světa. Prodej vstupenek bude zahájen přednostně pro členy fanklubu 11. prosince na webových stránka Justina Biebera. Vstupenky pro ostatní budou v prodeji od 17. prosince v síti Ticketportal.

Kariéra Justina Biebera začala na konci roku 2009, kdy vydal svou první studiovou nahrávku My world. Pak následovala alba My world 2.0, Under the mistletoe, Believe a zatím poslední Purpose. Bieber nazpíval písně jako třeba Baby, Never say never, Boyfriend, Sorry nebo What do you mean a stal se idolem pro masu náctiletých fanynek. V roce 2011 vznikl dokumentární film Justin Bieber: Never say never a na něj o dva roky později navázal snímek Justin Bieber’s Believe. V roce 2012 vyšla v České republice Bieberova autobiografie s názvem Můj příběh: První krok k nesmrtelnosti.

Zobrazeno 2644 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:47
Pro psaní komentářů se přihlaste