st., 10. prosinec 2014 10:23

Láďa Hruška dál trhá rekordy v prodejnosti. Svých kuchařek prodal už přes 300 tisíc

Nejedna babička letos zcela jistě najde pod stromečkem kuchařku nováckého reportéra Ládi Hrušky. Kniha Vaříme s Láďou Hruškou pokořila další rekord v prodejnosti a přehoupla se před hranici tři sta tisíc prodaných výtisků. Obrovskému zájmu kuchtíků, kteří chtějí svá jídla vařit levněji, se nakladatelství snaží ze všech sil vyhovět – již několikrát Hruškovo dílo dotisklo.

 

Podle statistik se televizi Nova nápad s gurmánským experimentátorem v hlavním vysílacím čase vyplatil. „Kuchařka Ládi Hrušky je naprostým fenoménem, skutečně jsme nečekali tak obrovský zájem. Velké díky patří nejen divákům TV Nova a čtenářům kuchařky Ládi Hrušky, ale také nakladatelství Euromedia Group," uvedla mluvčí televize Nova Anna Suchá. O úspěchu kuchařky informovala televize už včera během své hlavní zpravodajské relace. Novácký kuchtík s tímto číslem v českých žebříčcích předběhl většinu nejúspěšnějších titulů  na trhu, například Padesát odstínů šedi. Všechny recepty i s videonávody jsou přitom zdarma dostupné na webových stránkách TN.cz.

Sám Hruška je ze svého úspěchu nesmírně nadšený „Jsem nesmírně rád, že má práce má smysl. O tom, že se prodá přes 300 tisíc výtisků, jsem tajně snil, doteď mě ale nenapadlo, že se tento sen splní,“ nechal se slyšet. Kniha z něj přitom stihla udělat milionáře už před měsícem.

 

Zdroj foto: TN.cz                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Zobrazeno 1661 krát
Naposledy upraveno: pá., 12. prosinec 2014 02:05
Pro psaní komentářů se přihlaste