čt., 5. prosinec 2019 18:30

Lamač dívčích srdcí koncertoval na Vánočních trzích v Opavě

Adam Mišík Adam Mišík Zdroj: festivaly.eu
Opava – Do Opavy zavítala kapela mladého umělce Adama Mišíka. Koncert se konal 4. prosince v podvečerních hodinách na Dolním náměstí, které momentálně zdobí vánoční trhy. Na náměstí se šešly různé věkové kategorie. Převládali však mladí nadšenci, a to zejména dívky. 

 Adam Mišík je mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka. Od dětství hraje ve filmech, televizních seriálech a také v mnoha divadelních rolích. V sedmi letech účinkoval ve filmu Kráska v nesnázích. Od roku 2008 zpíval v indie rockové skupině The Colorblinds, se kterou vystupoval na festivalech jako je Rock for People či United Islands of Prague. V roce 2013 se vydal na sólovou dráhu a téhož roku se stal i objevem roku v anketě Český slavík Matonni. V současné době  pracuje na novém albu, které by měl představit koncem tohoto roku.

 ,,Singly V Tobě a Démony , které na vystoupení zazněly, to rozhodně nekončí, '' vzkázal umělec svým fanouškům.  Mezi písně, které se nesly opavským náměstím, Adam zařadil například song O nás dvou, Proud nebo Šrouby do hlavy. Po skončení měli příznivci tohoto mladého interpreta možnost získat podpis s věnováním, někteří si domů odnesli i fotografii na památku.

Koncert byl zakončen ohňostrojem. 

 

 

 

 

 

Zobrazeno 1589 krát
Naposledy upraveno: so., 7. prosinec 2019 09:18
Pro psaní komentářů se přihlaste