st., 10. prosinec 2014 00:10

Lenny Kravitz vystoupí v Praze již za pár dní – vstupenky stále k prodeji!

Praha – Máte-li rádi amerického talentovaného rockera Lennyho Kravitze, můžete se radovat. Kvůli onemocnění musel odložit svůj koncert v Praze, který se měl konat 13. listopadu. Lístky jsou ale stále v prodeji a jeho velká show začne už 19. prosince v pražské O2 areně.

 

Leonard Albert „Lenny“ Kravitz  je americký zpěvák, skladatel, multi-instrumentalista a producent, jehož „retro“ styl spojuje rock, soul, funk, reggae, hard rock, psychedelii, folk a baladu.  Získal čtyři ceny GRAMMY a je držitelem rekordu pro nejčastěji oceňovaného umělce v kategorii  ,,Nejlepší mužský rockový hlasový výkon‘‘.

 

Kravitz při vydání prvního singlu ,,The Chamber‘‘ , který je součástí  jeho studiového alba ,,Strut‘‘, oznámil v září veřejnosti svoji první etapu celosvětového turné.  Zpěvák zazpívá ve čtyřiceti městech, a to v Evropě, Velké Británii a Rusku. V Moskvě na konci října odstartoval své turné.

 

V České republice nebude Kravitz poprvé, ale již pošesté. Naposledy zde vystoupil v roce 2011 také v O2 areně, kde ho poslouchalo přes osm tisíc fanoušků. Jeho první návštěva v Čechách se uskutečnila už v roce 1996 v hale na Výstavišti, o osm let později zpíval pod širokým nebem v bývalém továrním areálu v pražských Vysočan. V roce 2008 hrál opět v O2 areně v Praze a o rok později zahrál i před brněnským publikem.

 


Zdroj fotografie : www.lennykravitz.com

Zobrazeno 1835 krát
Naposledy upraveno: pá., 12. prosinec 2014 01:43
Pro psaní komentářů se přihlaste