čt., 8. listopad 2018 00:47

Muž nevědomky zavolal policii sám na sebe

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Tentokrát naštěstí bez škod či újmě na zdraví Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá. Tentokrát naštěstí bez škod či újmě na zdraví Zdroj: pixabay.com
Kostelec na Hané - Minulou středu před desátou hodinou večer muž zavolal policii s tím, že někdo v sousedství pálí něco nepovoleného. Policie skončila u něj doma.

Celá událost se odehrála na Prostějovsku, kde policie obdržela telefonát od muže z Kostelce na Hané. Ten si stěžoval na to, že po otevření okna svého domu cítí nepříjemný zápach a někdo ze sousedství může pálit nepovolený odpad.

„Přivolaní policisté si při ohledání místa ve dvorním traktu domu všimli, že z pod dveří do dílny vychází hustý dým. Po jejich otevření, se zevnitř vyvalilo množství hustého kouře,“ řekl policejní mluvčí František Kořínek. Hned poté byli na místo přivolaní hasiči, ale požár se policii spolu s majitelem podařilo uhasit, pomocí kbelíků s vodou před jejich příjezdem. Požár podle majitele domu a ohlašovatele v jednéosobě zavinila jiskra, která do dřevěné skříňky odletěla během broušení šroubu bruskou, kterou ten den používal. Podle policie zahořením skříňky škoda majiteli nevznikla.

Zobrazeno 1545 krát
Naposledy upraveno: út., 13. listopad 2018 20:23
Pro psaní komentářů se přihlaste