po., 8. říjen 2018 22:00

Na Ostrov svobody zavítá Ed Sheeran

První headliner Sziget Festivalu První headliner Sziget Festivalu Zdroj: Instagram Szigetofficial
Budapešť - Sziget Festival, který probíhá na ostrově Óbudai v hlavním městě Maďarska, je největší festival ve střední Evropě a ani ne dva měsíce po skončení svého 26. ročníku začíná oznamovat headlinery pro nadcházející rok. Jako první potvrdil svou účast anglický zpěvák Ed Sheeran, který se zde představí již první den ve středu 7. srpna.

„Maďarsko, přicházím k vám zahrát na Sziget Festival a jsem nadšený. Doufám, že se uvidíme a vy si to užijete," vzkázal svým fanouškům na Instagramu. V létě 2019 vyráží na svou evropskou tour a mimo Maďarsko zavítá například i do České republiky. Na Ostrově svobody to však bude druhá a taky poslední možnot vidět Sheerena na festivale a ne na svém vlastním koncertu. Jako první zahraje v italské Florencii na Firenze Rocks.

Dvacátýsedmý Sziget Festival proběhne ve dnech od 7. do 13. srpna. Ed Sheeran je zatím jediným oficiálně oznámeným vystupujícícm na maďarském populárním festivalu. Fanoušci svými přáními však netroškaří a na akci by rádi viděli hvězdná jména jako Eminem, Ariana Grande či znovuobnovené trio Swedish House Mafia.

První vlna permanentních vstupenek na akci je již vyprodána. Za zvýšenou cenu je však stále možné koupit pětidenní či sedmidenní vstupenky. Ceny se pohybují v rozmezí od 259 € do 299 €. Samostatné lístky na jednotlivé dny se do prodeje dostanou až později.

Zobrazeno 1665 krát
Naposledy upraveno: st., 17. říjen 2018 21:03
Pro psaní komentářů se přihlaste