ne., 6. říjen 2019 16:22

Nevyjasněná smrt v psychiatrické nemocnici

Ilustrační foto Ilustrační foto Zdroj: wikimedia
Kosmonosy - Policie od sobotního odpoledne vyšetřuje smrt čtyřiačtyřicetileté ženy, kriminalisté potvrdili, že jde o vraždu. K tragédii došlo v sobotu v areálu psychiatrické léčebny v Kosmonosech. Hlavní podezřelou je devatenáctiletá pacientka nemocnice.

„V souvislosti s podezřelým úmrtím v Psychiatrické nemocnici Kosmonosy zahájili středočeští kriminalisté úkony trestního řízení pro zločin vraždy," sdělil Novinkám v neděli mluvčí policie Pavel Truxa. Dále také potvrdil, že oběť i podezřelá jsou pacientkami nemocnice. K bližším okolnostem vraždy se policie odmítla vyjádřit. Údajně k ní ale mělo dojít uškrcením. Dalším krokem ve vyšetřování je soudní pitva, ke které dojde v pondělí.

Psychiatrická léčebna Kosmonosy měla před pár měsíci problémy s jinou pacientkou. Sedmdesátiletá žena se na začátku června nevrátila z vycházky. Pacientka mohla být nebezpečná svému okolí a při přerušení léčby mohl být ohrožen její vlastní život. Po dvou dnech se ale sama nahlásila na policejní stanici v Hradci Králové.

Zobrazeno 1097 krát
Naposledy upraveno: čt., 10. říjen 2019 17:28
Pro psaní komentářů se přihlaste