pá., 3. listopad 2017 22:12

NobodyListen odstartoval Addict Tour

NobodyListen NobodyListen Zdroj: studenta.cz
Česká republika – DJ NobodyListen 3. 11. odstartoval v Hradci Králové svou celorepublikovou Addict Tour, kterou po měsíci a devíti zastávkách velkolepě zakončí v Praze.

Jakub Strach je mladý a nadějný český DJ a hudební producent známý jako NobodyListen. Již ve svých 23 letech má na svědomí spoustu odehraných koncertů nebo reklamní znělky celosvětově známých značek. Mimo to je také členem neméně úspěšné skupiny VR/NOBODY a společně s Václavem Roučkem nedávno vydali své druhé album PROUD.
Teprve před rokem a půl zahájil NobodyListen svůj projekt Party Addict. Ten vždy probíhá na nějakém netradičním místě s neopakovatelnou atmosférou, dobře propracovanou audiovizuální show a perfektním line-upem. Během této doby se v Praze uskutečnilo už 9 koncertů, přičemž posledních několik vydání bylo vyprodaných doslova během několika minut a začalo se běžně stávat, že lidi čekali několik hodin, jen aby se dostali dovnitř. A nejspíš právě proto se DJ rozhodl přiblížit se fanouškům i mimo Prahu například v Plzni, Ostravě nebo Brně a ukázat jim, co je Addict. A jak už je tomu zvykem, nezahraje sám. Na tour s ním vystoupí například Norman Bates (nrmn) a Kewu.
A jelikož je celý tento projekt o překonávání hranic, celou tour zakončí 2. 12. v Malé sportovní hale v Praze, koncertem až pro 3500 lidí. Fanoušci si mohou zakoupit vstupenku na kterýkoliv z devíti koncertů v předprodeji na webu goout.cz za 200 korun.


Zobrazeno 2424 krát
Naposledy upraveno: so., 4. listopad 2017 19:15
Pro psaní komentářů se přihlaste