čt., 17. listopad 2011 12:34

Opět zápasy Improligy!

Jedinečná možnost stát se divákem improvizační soutěže se nabízí 29. listopadu v olomouckém klubu S-cube. Na programu bude souboj mezi domácími O.L.I.VA.M.I a PA.LE.ŤÁ.KY z Pardubic. Představení, ve kterém nebude chybět napětí, smích a hlavně neúprosný rozhodčí začíná v 19:30.

Cílem zápasů není porazit soupeře, ale společně vytvořit perfektní improvizaci a navzájem se trumfovat ve vynalézavosti. Témata, která hráči ztvárňují, navíc pocházejí přímo od diváků a leckdy z řad obecenstva padají opravdu ďábelské nápady.

Výtěžek z představení půjde na veřejnou sbírku na léčebný laser pro pneumoonkologické oddělení kliniky FN v Olomouci. Jedná se již o druhou akci pod záštitou občanského sdružení PROMERITUM o.s. , jehož cílem je zlepšit možnosti poskytované léčby na plicní klinice.

První představení Improligy proběhlo 1. listopadu v Moravském divadle Olomouc a dočkalo se nemalého úspěchu. Navíc se podařilo získat pro sbírku neuvěřitelných 33 000 korun. Soutěžily proti sobě týmy O.L.I.V.Y a ostravské OSTR.UŽ.I.NY a zápas skončil zaslouženou remízou.

Rezervace vstupenek je možná na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

Zobrazeno 2143 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:41
Pro psaní komentářů se přihlaste