st., 23. listopad 2016 21:50

Už známe nejčtenější blogy v Česku.

Logo Blogerky roku Logo Blogerky roku Zdroj: http://www.blogerkaroku.cz/
Praha - Již čtvrtý ročník soutěže Czech Blog Awards proběhl ve čtvrtek večer v Hudebním divadle Karlín. Jedná se o ocenění českých blogerek, blogerů a zároveň i youtuberů za jejich celoroční tvorbu. Finálovým večerem provázel zkušený moderátor Ondřej Vodný, který již 10 let působí na stanici Evropa 2 v pořadu MaXXimum muziky.

Ačkoliv se do popředí popularity dostává především YouTube scéna, čeští čtenáři stále nezanevřeli na české blogy, a tak ani letos nezaháleli a díky tomu známe jména těch nejčtenějších blogů u nás. Čtenáři mohli nominovat blogy v šesti kategoriích: Beauty, Fashion, Life, Food, Video a Objev roku. Do finále se poté dostalo pouhých deset blogů, které doplnila odborná porota svou divokou kartou.

V průběhu večera vystoupila Ewa Farna, Pavel Calta, Marek Ztracený, Rybičky48, Mikolas Josef, Leoš Mareš a na závěr vystoupila skupina Poetika. Závěrečné rozhovory s vítězi vedl Milan Peroutka, moderátor televize Očko a zpěvák kapely Perutě, která vznikla v roce 2013. „Já tomu pořád nevěřím,“ uvedla Kačí z My cooking diary, která minulý rok vyhrála v kategorii Objev roku a letos získala ocenění v kategorii Food. Natálie Kotková, Česká Miss World 2016 a vítězka kategorie Life, okomentovala své ocenění slovy: „Myslím, že se budu celý večer klepat.“

Mediálními partnery této soutěže jsou: Evropa 2, Médiář a Cosmopolitan.

Přehled letošních vítězů

Life – The Nattiness

Bloger roku – Deníček moderního fotra

Fashion – A Cup Of Style

Cosmo Objev roku – Svět podle Katky

Food – My cooking diary

Beauty – Get The Louk

Videobloger – Kovy

Videoblogerka – Shopaholic Nicol

Zobrazeno 3414 krát
Naposledy upraveno: ne., 27. listopad 2016 13:44
Pro psaní komentářů se přihlaste