ne., 10. prosinec 2017 19:15

Oslavte Silvestrovský večer v divadle

Silvestr ve Slezském divadle Silvestr ve Slezském divadle Zdroj: divadlo-opava.cz
Opava - Ještě stále jsou k dispozici volné vstupenky na silvestrovskou akci Slezského divadla. To stejně jako v předchozích letech nabídne pestrý program posledního dne roku. 

Na výběr jsou dvě různá představení. Od tří hodin odpoledne začíná činoherní komedie plná svižných dialogů a slovního humoru, s názvem Řeči, od slavného amerického dramatika Neila Simona. Jde o hru z prostředí newyorské smetánky, kde probíhá oslava desátého výročí svatby náměstka starosty a jeho ženy. Celá situace se ale zvrtne a nic nedopadne podle plánu, dokonce samotní manželé se na scéně vůbec neobjeví. Samozřejmě nebude chybět drobné občerstvení a přípitek. Druhou z možností je legendární český muzikál Noc na Karlštejně, který měl v Slezském divadle premiéru minulý rok v prosinci. V silvestrovskou neděli začíná od devíti hodin večer. Dle ohlasů návštěvníků divadla se inscenace těší velké oblibě. 

Po závěrečné oponě proběhne ve foyer raut, plný rozmanitých lahůdek a kvalitních značkových vín. Za doprovodu hudby si společně odpočítáte poslední minuty do Nového roku.  Cena vstupného za první představení se pohybuje od 270 do 380 korun. Za druhé představení spolu s občerstvením zaplatíte od 790 do 890 korun. Lístky si můžete rezervovat na stránkách www.divadlo-opava.cz nebo na čísle 724 984 209. 

Zobrazeno 2452 krát
Naposledy upraveno: po., 11. prosinec 2017 11:02
Pro psaní komentářů se přihlaste