so., 9. listopad 2019 00:26

Ozzy Osbourne vydává po devíti letech novou desku

Ozzy Osbourne vydává po devíti letech novou desku Zdroj: ozzy.com
Los Angeles - I přes vážné zdravotní problémy a zrušené evropské turné, při kterém se měl ukázat i v pražské O2 Aréně, Ozzy Osbourne načerpal dostatek sil a za pouhé čtyři týdny dal dohromady novou desku.
OZZY OSBOURNE - Under The Graveyard Ozzy Osbourne

Under The Graveyard zní název první skladby z připravované desky britského heavy metalového zpěváka Ozzyho Osbourna. A stejně temně a pochmurně, jak zní název, tak zní i skladba samotná. Melancholické tóny čisté kytary gradující do typicky ‚"sabbathovského" riffu, podpořeného výraznou basovou linkou, podtrhuje ještě temnější text: "Dnes jsem se probudil a nenávidím sám sebe / Smrt neodpovídá, když brečím o pomoc."
Na desce s Osbournem spolupracoval producent Andrew Watt, se kterým se Ozzy dobře zná z předchozího hostování u rappera Post Malona. Watt se mimo produkce zhostil i nahrání kytarových partů. Za bicí tentokrát usedl Chad Smith, bubeník Red Hot Chili Peppers a basy se ujal Duff McKagan z legendárních Guns N' Roses.

Deska ponese název Ordinary Man měla by vyjít začátkem příštího roku a bude již dvanáctým sólovým počinem Osbourna. Naposledy vydal v roce 2010 album Scream a v roce 2013 album 13 s Black Sabbath.

Zobrazeno 1385 krát
Naposledy upraveno: út., 12. listopad 2019 16:50
Filip Rabenseifner

Student muzikologie a mediálních studií, redaktor na KlasikaPlus.cz, copywriter na TopRanker.cz, editor zde na PresUP a správce facebookové stránky PRES.UPmedia.

Pro psaní komentářů se přihlaste