út., 28. březen 2017 10:02

Pardubice dnes startují svou pouť baráží

Trenér Pardubic Miloš Holaň Trenér Pardubic Miloš Holaň Zdroj: www.hcdynamo.cz
Pardubice - HC DYNAMO, tým který v minulosti získal šest titulů dnes čeká první zápas z baráže. Startuje tím jejich dvanáctizápasový boj o udržení v extralize. V prvním zápase Pardubice na domácím ledě vyzvou České Budějovice, následně se utkají s týmy Jihlavy a Karlových Varů. 

Trenér Miloš Holaň bere baráž jako novou sezonu a tak to prezentuje i hráčům. "Zapomněl jsem na to, co bylo. V pátek jsem klukům řekl, že dnes pro nás začíná nová sezona a je v ní dvanáct zápasů, které musíme zvládnout. Změnit můžu současnost a budoucnost. Věřím, že na stejné vlně budou i hráčí," říká šéf střídačky Holaň. 
Jako trenér dal také kvůli klidu hráčů příkaz na uzavření tréninků. To znamená, že místo veřejných tréninků teď hráči Dynama trénují za zavřenými dveřmi Tipsport arény, což platí do prvního zápasu baráže. Playout pro Pardubice skončilo o 2 dny dříve proti původnímu rozpisu, hráči tedy měli více času na přípravu či odpočinek. 
I přes špatné výkony domácích fanoušci chodili na playout v hojném počtu. Trenér věří, že to tak bude v baráži a že fanoušci doženou Dynamo k udržení. Cena lístků na baráž je v Pardubicích 50 korun za stání a 100 korun za sezení. Majitelé permanentek mají vstup zdarma.  Dnes dopoledne zbývá online jen něco kolem 30 lístků na sezení a 100 na stání, je tedy možné, že na první barážový zápas bude v Pardubicích vyprodáno.

Zobrazeno 2026 krát
Naposledy upraveno: st., 29. březen 2017 20:33
Pro psaní komentářů se přihlaste