čt., 22. březen 2018 11:36

Piráti z Karibiku připlují do O2 areny

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly Zdroj: Zdroj: www.imdb.com
Praha – Nejslavnější pirátské dobrodružství všech dob Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly se objeví v sobotu 9. června v pražské O2 areně. V jedinečném spojení filmu v HD kvalitě a živého orchestru pod taktovkou dirigenta Helmuta Imiga se diváci můžou těšit na zcela unikátní zážitek.

Projekt Pirates of the Caribbean In Concert od Disneyho byl první, který položil základy světového fenoménu filmových projekcí s živým orchestrálním doprovodem. Nejslavnější hudební motivy skladatele Klause Badelta a oceněného Hanse Zimmera ožijí před zraky diváků O2 areny a také brněnské DRFG Areny.

Film bude doprovázen živou hudbou v podání Filharmonie Hradec Králové, která je uznávaná po celé Evropě. Tato Filharmonie dlouhodobě působí v několika evropských koncertních síních, ale také účinkuje na významných hudebních festivalech jako jsou Pražské Jaro či operní festival Smetanova Litomyšl. Pro hradeckou Filharmonii je toto 40. koncertní sezóna. Kromě tohoto kulatého jubilea a nových mistrovských varhan dojde ke změně na pozici šéfdirigenta orchestru, kterým bude Kaspar Zehnder.

Vše se bude odehrávat pod taktovkou renomovaného německého dirigenta Helmuta Imiga, který byl u zrodu spojení pirátských příběhů s živým orchestrem a od roku 2011 diriguje slavnou hudbu Pirátů z Karibiku v koncertních síních po celém světě.

Prodej lístků na Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl in Concert probíhá prostřednitctvím sítě Ticketportal.

Zobrazeno 2686 krát
Naposledy upraveno: čt., 22. březen 2018 15:17
Pro psaní komentářů se přihlaste