so., 2. listopad 2019 14:44

Pokáč vyprodal svůj olomoucký koncert a přidává další

Pokáč: Úplně Levej Tour Pokáč: Úplně Levej Tour Zdroj: smsticket.cz
Olomouc – Český písničkář Jan Pokorný, známý pod pseudonymem Pokáč, zavítá v rámci svého podzimního Úplně Levej Tour do Olomouce. Původně měl zakončit svou koncertní šnůru v olomouckém S-klubu pouze ve čtvrtek 28. listopadu, ale pro velký zájem fanoušků o tento koncert, který je již vyprodaný, přidává předkoncert 27. listopadu.

Obě vystoupení začnou v 20:00. Lístky na zatím ještě nevyprodaný předkoncert si můžete zakoupit na zde, nebo přímo v S-klubu od 13 do 18 hodin každý všední den. V obou případech za lístek zaplatíte 288 korun. Jako speciální host vystoupí taktéž písničkář Pavel Čadek, který je zakladatelem nového hudebního žánru „cello-folk“.

Pokáč je jedním z nejznámějších českých písničkářů. Je známý pro jeho osobitý smysl pro humor a uměním udělat si ze sebe legraci. Zářným důkazem jsou jeho alba Vlasy a Úplně Levej, ve kterých se nebojí udělat legraci z toho, že je plešatý a vždy „úplně levej" byl a je. Neotřelých a vtipných písničkářů, které své texty neskládají jen náhodně „jak to zrovna vyjde“, ale mají smysl, v dnešní době příliš není, a tak se postupně dostává víc a víc do povědomí hudebních fajnšmekrů.

Jeho hudební kariéra započala spoluprací se zpěvákem Voxelem, kterému skládal texty k písním a doprovázel ho na koncertech. Později začal psát texty také pro Mirai, Jakuba Děkana, se kterým nazpíval i píseň Co bejvávalo, už není a podílel se i na písni Cizí zeď nadačního fondu One Man Foundation. Jeho debutové album Vlasy, které vydal v květnu roku 2017, získalo ocenění Zlatá deska.

Zobrazeno 2328 krát
Naposledy upraveno: po., 2. prosinec 2019 23:46
Pro psaní komentářů se přihlaste