čt., 12. duben 2018 10:32

Selena Gomez přišla na trh s novými teniskami Puma

Selena Gomez s teniskami Selena Gomez s teniskami Zdroj: Puma
USA - Selena Gomez, známá talentovaná herečka a zpěvačka, navrhla ve spolupráci se značkou Puma své tenisky, na kterých se podepsal její osobitý styl.

Na trh se tenisky s názvem Phenom Luxe dostaly šestého dubna a stojí 110 dolarů, což v přepočtu vychází zhruba na 2200 českých korun. Selena na navrhování měla největší podíl, Puma údajně do konečného výsledku zasáhla opravdu jen minimálně, a proto je tahle limitovaná edice natolik žádaná a mizí ve velkém. Boty mají minimalistický styl, čistou bílou barvu, ale přeci jen jsou okořeněné stylem americké zpěvačky. Šperk umístěný na obvodu kotníku je dokonce vymyšlen tak, že pokud na něj zrovna nemáte náladu nebo se vám nehodí, tak jej jednoduše odepnete a necháte doma.

Průhledné ponožky, které Selena nechala vyrobit k botám jsou už vyprodané jak v černé, tak i v bílé barvě. Ovšem pokud si zakoupíte boty, ponožky k nim máte zdarma. A samozřejmě není to jediný bonus, který budete z koupi těchto bot mít. Patří k tomu také dobrý pocit z peněžní podpory organizace The lupus research alliance zabývající se onemocněním lupus, které postihlo i samotnou zpěvačku.

Zobrazeno 1663 krát
Naposledy upraveno: pá., 27. duben 2018 13:53
Pro psaní komentářů se přihlaste