so., 21. březen 2020 22:59

Španělské fotbalové hvězdy bojují proti koronaviru

Hlavní hvězdy turnaje Hlavní hvězdy turnaje Zdroj: https://www.twitch.tv/ibai
Koronavirová pandemie zastavila celý fotbalový svět. Tedy až na ten virtuální. S originálním nápadem spojující nejpopulárnější fotbalovou videohru FIFA20 a boj proti pandemii přišel španělský YouTuber Ibai Llanos.

„Požádal jsem všechny kluby o spolupráci s realizací mého nápadu, tak rychlou reakci jsem nečekal,“ uvádí španělský YouTuber na svém twitteru. Téměř všechny kluby odpověděly do čtyřiadvaceti hodin. Jediným klubem, který se nezúčastní je Mallorca, protože všichni aktivní hráči mají smlouvy s konkurenční hrou PES.

Devatenáct hvězd španělské LaLigy, mezi které patří například Marco Asensio, Sergi Roberto nebo Adana Januzaj, se proto zapojilo do boje proti COVID-19 dost originálním způsobem. Turnaj LaLiga Challenge FIFA20 je momentálně tím nejsledovanějším na světě.

Celý turnaj můžete sledovat na streamovací platformě Twitch na kanále Ibaie Llanose. Všechny finanční příspěvky, které během streamu kanál obdrží, poputují přímo na pomoc proti rozšiřující se pandemii. Finále bude dnes ve večerních hodinách.

Zobrazeno 1044 krát
Naposledy upraveno: ne., 22. březen 2020 19:33
Pro psaní komentářů se přihlaste