ne., 18. prosinec 2016 16:11

Tonya Graves se po 16 letech loučí s opičí partou

Tonya Graves odchází po 16 letech od Monkey Business. Tonya Graves odchází po 16 letech od Monkey Business. Zdroj: Tonya Graves Fanpage/Tomáš Klíma
Praha - Zpěvačka Tonya Graves opouští kapelu Monkey Business. Nahradí ji Tereza Černochová, která se s ní v poslední době na koncertech střídala. Kapela její odchod oznámila ve středu 14. prosince na svém facebookovém profilu.
https://youtu.be/LkPJBk27dfU
Nejnovější videoklip Monkey Business - Blue Light Baggie Bingo z alba Sex and Sport? Never! Youtube

"Po 16 letech společné, nezapomenutelné plavby od nás odveslovala na člunu sólové kariéry naše plavčice Tonya. Kolektiv zbylých námořníků jí přeje do další plavby klidné moře a jasnou oblohu! Budeme se s ní však dále s láskou vídat na narozeninových, vánočních a jiných výjimečných koncertech. Zároveň se na vědomost dává, že se náš parník s novou plavčicí Terezou řítí a řítit bude rozbouřeným mořem showbusinessu plnou parou stále vpřed! MBs forever!" napsali Monkey Business na Facebooku.

"Po krásných 16 letech strávených s touhle opičí partou a moji 'druhou rodinou', je na čase se posunout dál a začít se víc věnovat sobě. Určitě se uvidíme na narozeninových a vánočních koncertech! Klukům a Tereze přeji jen to nejlepší a já se na vás budu těšit na koncertech s mojí kapelou," rozloučila se Tonya Graves na svojí fanpage s fanoušky. 

Zpěvačka se specifickým hlasem se narodila v americkém Peekskill, v Praze žije od roku 1995. Tehdy se přidala k Blues Bandu Luboše Andršta. V roce 1997 přešla do Liquid Harmony, se kterými vydala album Living in Liquid.

V Monkey Business působila od roku 2000 až doposud. S těmi natočila devět studiových desek.  Album Resistance Is Futile získalo v roce 2003 Anděla v kategorii Album roku (pop), v roce 2009 vyhráli Anděla za skupinu roku. Nezapomenutelná je také díky množství kostýmů, které na koncertech s Monkey Business vystřídala. Tonya rovněž vydala dvě sólová alba, I’m The Only Me v roce 2011 a Back To Blues v roce 2015. Její příznivci jí mohli vidět i ve filmu Jiřího Menzela Obsluhoval jsem anglického krále.

 

Zobrazeno 2547 krát
Naposledy upraveno: st., 21. prosinec 2016 21:30
Pro psaní komentářů se přihlaste