ne., 17. březen 2019 09:46

Uprising Festival zveřejnil prvních 12 jmen

Uprising Festival logo Uprising Festival logo Zdroj: Press kit
Bratislava - První vlna jmen, která se letos ukážou na 12. ročníku slovenského Uprising festivalu dokázala nastínit, v jakém duchu se letošní poslední srpnový víkend v resortu Zlaté Piesky ponese. Akce se koná v pátek 23. a v sobotu 24. srpna.

Jako první velký interpret, který zavítá na Slovensko je Elephant Man, také přezdívaný jako Energy God, autor mnoha dancehallových a reggae hitů. Nebyl by to reggae festival, kdyby zde nepanovalo alespoň jedno jméno Marley, přijede totiž syn Stephena Marleyho - Jo Mersa Marley, tedy vnuk legendárního Bob Marleyho.

Z Francie na Zlaté Piesky zavítá kapela Dub Inc., a také zpěvák Irie Révoltés Mal Elévé. Velký comeback zde zažije internacionální kapela se základnou v Praze United Flavour, kteří v Bratislavě představí své letošní debutové album. Na konci své kariéry přijede také hvězda bass music Symbiz a dubwise kapela Illbilly Hitec.

Pro milovníky dub muziky je důležitá i přítomnost Alpha Steppa za podpory Parlyho B a britského veterána Murray Mana. Jako zástupci lámaných beatů přijedou Serial Killaz a ze slovenské scény jako zástupce rapu Strapo.

Vstupenky je možné aktuálně zakoupit za 45 EUR v síti TicketPortal.

Zobrazeno 1579 krát
Naposledy upraveno: ne., 17. březen 2019 23:10
Pro psaní komentářů se přihlaste