út., 1. prosinec 2015 12:28

V Olomouci na koloběžce

Olomouc - Koloběžky pro děti i dospělé se dostávají do stále širšího povědomí veřejnosti. I to dalo podnět společnosti RIDEON, aby zřídila novou půjčovnu a zároveň prodejnu koloběžek v Denisově ulici v centru Olomouce. Slavnostním otevřením ve středu 28. 11. zahájil obchod svou činnost.

Koloběžky na výlety po městě i do přírody jsou mezi lidmi stále populárnější. Nabízejí řadu nesporných výhod, jako je třeba nenáročná a rychlá přeprava. To ocení všichni lidé žijící ve městě, tedy i v Olomouci, kde se společnost RIDEON rozhodla rozšířit své pobočky a zřídila zde novou

prodejnu. Zájemci o půjčení nebo koupi koloběžky musí zamířit do samotného centra města, konkrétně do někdejšího obchodu s textilem v Denisově ulici, který sídlí pouhých pár metrů od Horního náměstí. "Je to tady moc pěkné. Už se těším, až si půjčím nějakou koloběžku a půjdu se projet," uvedla Hana Slaná, která se přišla podívat na otevření nové pobočky.

V sortimentu firmy RIDEON si lze vybrat produkty od uznávaných výrobců koloběžek, včetně regionálních značek Kostka a Morxes. Na zákazníky čeká v prodejně vyškolený personál ochotný pomoct a poradit. Pokud ale stále váháte, kterou koloběžku si vybrat, není nic jednoduššího, než si "své favority" z řad koloběžek vyzkoušet přímo v terénu. Tak se ujistíte, zda vám daný dopravní prostředek opravdu vyhovuje. V prodejně seženete i spoustu doplňků a outdoorové oblečení. Půjčovna také nabízí možnost domluvit si přímo na místě projížďku nebo výlet s průvodcem.

Nadšenci do koloběžek se shodují na tom, že tento nenáročný dopravní prostředek je opravdu pro každého. Jako výhody uvádí možnost rychlé a bezpečné přepravy, a to i pro děti, nebo třeba skladnost koloběžky. Při jízdě na koloběžce také zhubnete, protože začne pracovat většina svalových partií od břicha, přes stehna a boky až po lýtka. Zároveň může jízda pomoct od bolesti zad, protože se jedná o přirozený pohyb, který stabilizuje kyčle a trup. Z tohoto důvodu jsou všestranné koloběžky vhodné pro osoby se sedavým zaměstnáním nebo pro seniory.

Zobrazeno 2016 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:18
Pro psaní komentářů se přihlaste