po., 28. listopad 2016 23:54

Wanastowi Vjecy přináší po letech nové album

Na nové album si museli fanoušci dlouho počkat. Na nové album si museli fanoušci dlouho počkat. Zdroj: www.wanastowivjwcy.cz
Praha – Jedna z nejslavnějších českých rockových kapel své fanoušky opravdu napíná. Po pěti letech občasného koncertování Wanastowi Vjecy znovu útočí na tuzemské hitparády. Svým fanouškům totiž kvarteto hudebníků představuje zbrusu nové album Alchymie.

Poslední deska skupiny s názvem Letíme na Wenuši vyšla v roce 2011. Není se tedy co divit, že kdekdo začal být ohledně budoucnosti Wanastowek skeptický. Čtveřice Kodym, Vartecký, Smetáček a Havlíček však s koncem listopadu přišla s albem Alchymie, které čítá dohromady dvanáct zbrusu nových skladeb. Julie, Wšechny holky nebo i Moje lásko, to je jen zlomek z výčtu nových hudebních počinů, jejichž kvalitu musí zarytí „přízniwci“ posoudit.

Novinkou Alchymie je také spolupráce s jinými umělci. Výjimku totiž netvoří skladby spoluautorské, na kterých se podílela například skupina Čechomor nebo zpěvačka Lenka Dusilová.

Autogramiáda k albu proběhne ve středu 30. listopadu v pražském hudebním obchodě Musicpoint na Jungmannově náměstí. Na vlastní CD pak bude možno narazit začátkem prosince mimo jiné i v supermarketech, o distribuci se stará vydavatelství Pink Panther Media. 

Zobrazeno 2268 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. prosinec 2016 14:27
Pro psaní komentářů se přihlaste