pá., 2. listopad 2018 14:25

WITHIN TEMPTATION MÍŘÍ DO PRAHY PŘEDSTAVIT NOVOU DESKU

Kapela Within Temptation v čele se zpěvačkou Sharon den Adel. Kapela Within Temptation v čele se zpěvačkou Sharon den Adel. Zdroj: Facebook skupiny Within Temptation
Praha - Nizozemská symphonic metalová kapela míří do Prahy. V Karlíně se představí už 11. prosince. Kapela vystoupí celkem v osmnácti zemích a třiatřiceti městech. Na svém turné hodlají představit nové album s názvem Resist. To by mělo spatřit světlo světa už 14. prosince. Toto turné ukončí nejdelší přestávku v historii kapely.

"Když skončilo naše poslední turné, měla jsem volný čas. Uvědomila jsem si, že potřebuji nějakou dobu strávit se svojí rodinou, abych se vypořádala s různými věcmi a znovu se našla. Trvalo to mnohem déle, než jsem čekala, ale po dvou letech se věci obrátily k lepšímu. Vytvořila jsem sólové album "My Indigo", které mi pomohlo vypořádat se s problémy. A pak jsem se najednou cítila s bolestným hladem po heavy a epické muzice. Hudba začala přicházet sama. S jitotu jsem věděla, že naše sedmé album vznikce. Takže tady jsme, prezentujeme naše sedmé turné a naštěstí už to nebude trvat tak tlouho, protože jsme všichni netrpěliví, abychom se dostali ven!" komentuje Sharon den Adel.   

Within Temptation je holandská metalové kapela. Metalovou hudbu zde doplňuje mezzosopránový hlas zpěvačky Sharon den Adel. Kapelu založili v roce 1996 kytarista Robert Westerholt a zpěvačka Sharon den Adel. Během let se členové střídali, ale pevné jádro drží právě tito dva. Kapela má momentálně sedm členů. V roce 2004 vydali album The Silent Force, které nahráli se skutečným moskevským orchestrem a sborem. Jejich píseň Stand My Ground s klipem o potopě světa se stala legendou.

Čtvrté album s názvem The Heart Of Everything z roku 2007 nahráli ve spolupráci s pražským orchestrem a sborem. A o rok později kapela poprvé zavítala do Prahy v rámci svého turné. Tentýž rok vydali album s názvem Black Symphony. Toto album bylo speciální, protože ho nahrávali během vystoupení v rotterdamské Ahoy aréně s Metropolitním orchestrem a sborem. Zatím vydali šest alb a představované album Resist bude jejich sedmou deskou.

Vstupenky k dispozici na sítích ticketportal.cz a na prodejních místech po celé České republice.

Zobrazeno 2165 krát
Naposledy upraveno: pá., 2. listopad 2018 19:51
Pro psaní komentářů se přihlaste