po., 26. listopad 2018 23:19

Yemi sklízí úspěchy po celém světě

Logo JAD Productions Logo JAD Productions Zdroj: JAD Productions
Portugalsko-Yemi Akinyemi Dele ( Yemi A. D.) převzal v Portugalsku hned několik cen za práci své společnosti JAD Productions. Tato společnost se zabývá propagací, sběrem talentů a vytvářením kreativních věcí pro své klienty.

Ocenění získal na předávání BEA World Marketing Awards, které se pořádají pod záštitou Bea World. Bea World je celosvětová iniciativa, která vyhledává a pomáhá propagovat skvělé nápady v komunikaci se zákazníky po celém světě. Soutěžící BEA Awards tak mohou hlásit své projekty hned v pětadvaceti kategoriích, protože zaměření projektů je široká.

JAD Productions vstoupilo do soutěže hned se sedmi nominacemi, které měly úspěch u odborné poroty. Ta se skládala z komunikačních/marketingových manažerů pracujících pro známé nadnárodní korporace.

Do sedmi nominací Yemi například řadil projekt Mercedes #24RIDE. Tato 24 hodinová jízda měla pomoct propagovat značku Mercedes. Cesta se vysílala živě po dobu jeho trvání a za volantem se vystřídalo několik známých tváří. Diváci poté mohli reagovat na děj v autě a zároveň se jej zúčastnit. Představil také spolupráci se značkou Adidas, pro kterou vytvářeli reklamu na kolekci Deerupt.

JAD Productions si tak odváží z Portugalska tři stříbrné a jednu zlatou cenu za projekt Mercedes #24RIDE. Dále pak za projekt Adidas Deerupt jedno druhé a jedno třetí místo. Za festival světla Světlo Valmez si odváží bronzovou cenu a za práci se sociálními sítěmi pro London Loop Awards si odváží první místo.

Byli nejlépe hodnoceným projektem v Evropě. V celosvětovém měřítku hodnocení se pak dostali na druhou příčku. Letos se do soutěže přihlásilo přesně 303 projektů celkově z devětadvaceti světa.

Yemi A. D. je celorepublikově uznávaný choreograf, herec a umělecký režisér. Spolupracoval s mnoha zahraničními umělci, mezi které se třeba řadí i Kanye West. České publikum jej může znát například ze zábavní soutěže Tvoje tvář má známý hlas.

Zobrazeno 1631 krát
Naposledy upraveno: po., 3. prosinec 2018 10:17
Pro psaní komentářů se přihlaste