pá., 3. duben 2015 10:30

Za zážitky do kina Metropol

Olomouc – Když se řekne „půjdeme do kina“, každý začne přemýšlet, co zrovna hrají, jakou upoutávku viděl naposledy. Původní olomoucké kino nabízí daleko víc, než jen poslední novinky stříbrného plátna. Můžete sem zavítat na stand-up show, koncerty, balet, scénická čtení, výstavy cestovatelská promítání nebo přímé přenosy koncertů z Metropolitní opery v New Yorku.

Hned příští týden se kino ohlédne za Febiofestem 2015. Uvede čtyři filmy – Mé jméno je láska, Krev odvážných, Píseň moře a Pořád jsem to já.

Na měsíc duben pozvali komičku Halinu Pawlovskou s jejím novým pořadem Chuť do života. Velkým hitem, který je již delší dobu beznadějně vyprodaný, bude improvizační vystoupení televizních hvězd Genzera, Suchánka, Sokola a Chmely z projektu Partička. Komickou trojku v květnu doplní Zdeněk Izer s show plnou vtipů v rámci Furtluftdurch Tour.

Těšit se můžete i na Sedláka kavalíra a Komedianty pod taktovkou Sira Davida McVicara z Metropolitní opery nebo na baletní přestavení Marná opatrnost v přenosu z Royal Opera House v Londýně, které kino promítne na začátku května. A pokud by vás žádná z těchto forem umění nenadchla, možná oceníte pořad z cyklu Výstavy v kině Vincent Van Gogh. Poskytne vám film o jednom z nejoblíbenějších světových umělců a jeho díla ve vysokém rozlišení na velké obrazovce.

 

Zdroj obrázku: Facebook.com/kino.metropol

Zobrazeno 2151 krát
Naposledy upraveno: po., 13. duben 2015 11:51
Pro psaní komentářů se přihlaste