pá., 14. říjen 2016 08:20

Zibura je zpět!

Zibura je zpět! Zdroj: Facebook Ladislava Zibury
V Olomouci se objeví poutník Ladislav Zibura i se svým vyprávěním o Nepálu a Číně. V olomouckém U-klubu se osobně setkáte s Ladislavem Ziburou a dozvíte se o jeho zážitcích z cest.

Za 120 Korun (s ISICem) si 7. listopadu můžete v U-klubu poslechnout vyprávění s projekcí o cestě, kterou poutník prošel v létě. Ušel sám 1500 kilometrů po Nepálu a Číně, ale nečekejte žádnou nudnou přednášku o památkách. Zibura vyprodává sály s projekcemi díky svému humoru a zaměřuje se na lidi, které na svých cestách potká a zážitcích, které zažije. Během své cesty pravidelně (když bylo dostupné Wi-Fi připojení) informoval o svém stavu facebookové přátele. 

Ladislav Zibura je všem uživatelům facebooku v ČR dobře známý, čtyřiadvacetiletý poutník z Českých Budějovic. Loni vydal knihu 40 dní pěšky do Jeruzaléma, ta se stala bestsellerem. Jeho první cestou byla pouť do španělského Santiaga de Compostela. Nyní připravuje knihu novou, právě o svém posledním putování v Asii. Snad Zibura knihu dokončí do olomouckého vyprávění, a budeme si ji moci zakoupit a nechat podepsat autorem.

Zobrazeno 2106 krát
Naposledy upraveno: st., 19. říjen 2016 14:11
Pro psaní komentářů se přihlaste