po., 7. prosinec 2009 18:26

Zimní čas v aquaparku

Ačkoliv na koupaliště pravděpodobně vyrážíme hlavně v letní sezóně, olomoucký aquapark se plní i v zimním období. Návštěvníci totiž mohou od 1.12. využít speciální zvýhodněné vstupné.

Aquapark Olomouc vás zláká hned z několika důvodů. Můžete si zde například příjemně odpočinout po škole či práci, navíc v době předvánočního shonu je to ideální místo pro relaxaci. Vnitřní areál je plný atrakcí a služeb. Vedle ryze adrenalinových zážitků, které poskytuje například vodní trychtýř se skluzavkou, nabízí také saunu s vlastní vířivkou, masážní lehátka a vířivé vany. Hraví plavci se mohou těšit na dva velmi výkonné protiproudy a vzduchové lehátko. Welness zóna nabízí kvalitní solária v provedení horizontálním, vertikálním i turbo. Masážní studio je skvělým místem pro regeneraci vaší duše i těla, vyzkoušejte masáž horkými lávovými kameny či medovou detoxikační masáž! V další části vnitřního areálu naleznete prodejnu sportovních potřeb a dětský koutek, kde se snadno zabaví ti nejmenší až je omrzí vodní radovánky.

Na závěr své návštěvy se neopomeňte zastavit v místním baru, který se nachází ve druhém patře u vodní terasy. Namíchají vám tu ty nejlahodnější koktejly. Připijte si se svými přáteli a popřejte jim veselé Vánoce!

Zvýhodněné vstupné (po 16:30 na neomezeně dlouhou dobu) :

základní - 90kč
studenti, senioři – 80kč
děti do 3let – ZDARMA
děti do 6let – 20kč
děti do 15let - 50kč

Otevírací doba:
9:00 – 21:00

Více na:
www.aqua-olomouc.cz

 

Zobrazeno 1911 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:37
Pro psaní komentářů se přihlaste