pá., 12. říjen 2012 22:26

Živí mrtví opět ovládnou televizní obrazovky

Fanoušci populárního amerického hororového seriálu Živí mrtví se konečně dočkali tolik očekávané třetí série. Její pilotní díl odvysílá v neděli 14. října na televizní stanice AMC. Následovat bude dalších patnáct dílů, které opět zavedou do post-apokalyptického světa, jemuž vládnou hordy zombie.

Seriál je inspirovaný stejnojmennou komiksovou sérií z pera Roberta Kirkmana, který se kromě jiného také podílí na natáčení  v roli odborného poradce. Režisérských otěží se pak stejně jako v předchozích  dvou sériích chopil Frank Darabont, který se proslavil filmy jako Vykoupení z věznice Shawshank nebo Zelená míle.

Kromě postav známých z předchozích dvou řad se diváci mohou těšit na nové tváře  v podání Davida Morrisseye (Základní instinkt 2), který ztvární postavu Guvernéra, a Danai Guriri (Nezvaný host) jako tajemné afroamerické dívky Michonne.

Tvůrci seriálu vkládají do třetího pokračování Živých mrtvých velké naděje. Sám Robert Kirkman prohlásil, že třetí série je zatím to nejlepší, co nám televizní obrazovky mohou nabídnout. Dá se proto očekávat, že bude překonán současný rekord ve sledovanosti. Ta v USA během  premiéry závěrečného dílu druhé řady překročila devět milionů diváků.

Informace o tom, zda se nová série objeví i na českých obrazovkách, zatím není potvrzená. Můžeme však předpokládat, že vysílací práva zakoupí televizní stanice Prima Cool, která to už udělala i v případě předchozích řad.

 

 

Zobrazeno 2030 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:43
Pro psaní komentářů se přihlaste