Vytisknout tuto stránku
so., 29. říjen 2016 23:07

Do Prahy míří špička elektronické hudby

Pohled na hlavní stage Imagination festivalu z roku 2015 Pohled na hlavní stage Imagination festivalu z roku 2015 Zdroj: http://imaginationfestival.cz/
Praha – Pátek 25. listopadu bude dnem, kdy by všichni posluchači této hudby neměli být nikde jinde než na Pražském výstavišti v Holešovicích, kde se odehraje už pátý ročník Imagination festivalu. Jelikož se jedná o tzv. půlkulatiny této akce, takže vystoupí jen ty největší hvězdy v této branži.
Sestřih 4. ročníku festivalu IMI DANCE

Klasicky budou na návštěvníky čekat tři stage. Na hlavní stagei vystoupí Noisia, novozélandský projekt The Upbeats či Mefjus ve speciálním versus setu s Emperorem. Na své si zde přijdou i hardcore posluchači, protože druhá stage bude zaměřená pouze na tento podžánr. Přijede například něžně vypadajíc Miss K8, která už tak něžnou selekci jako svůj vzhled mít určitě nebude, nebo Zatox, Art of Fighters a jiní. Třetí a také poslední stage se bude věnovat především českým zástupcům.

Drum & bass je jeden z nejoblíbenějších hlavně tady v Česku. Tento 174 BPM žánr má zde velikou základnu svých věrných fanoušků snad i nejlepší crowd a atmosféru. Všechna světová jména z této hudební scény si festivaly v České republice velice užívají a rády se vracejí. 

„Momentálně je scéna hodně zdravá, hlavně tady u nás v Česku, kde lidi milují Drum and Bass a máme tu jedno z nejlepších crowds na světě, potvrdí to asi všichni producenti a DJs, co sem jezdí hrát," řekl populární DJ, producent a majitel Forbidden Society Recordings, Jindřich Brejcha.

Příznivci bubnů a basů, by určitě neměli chybět 25. listopadu na tomto výročí. Nepochybně bude plné nejnovější hudby, nezapomenutelných zážitků a skvělé atmosféry.

Poslední ročníky navštívilo více jak sedm tisíc lidí. Překoná letošní páté výročí hranice platících a posune se hranice festivalu zase o něco dál? To se dozvíme za necelý měsíc.

Zobrazeno 1770 krát
Naposledy upraveno: so., 12. listopad 2016 12:52
Martin Školoud

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste