Vytisknout tuto stránku
po., 27. únor 2023 15:47

My děti talk živě v Olomouci. Jan Bican už podruhé vyprodal kulturní centrum Telegraph

Podcast živě v Olomouci Podcast živě v Olomouci Zdroj: Eliška Sekaninová
„Ahoj, čau, buenos días,“ těmito slovy začíná každý díl rozhovorového podcastu My děti ze stanice 2020. Vychází pravidelně ve všech podcastových aplikacích pod hlavičkou Elite Bloggers. Jeho autor Jan Bican s ním už popáté vystoupil živě. Pozval si podnikatelku, syna kandidátky na prezidentku a barbera.

Jan Bican je vystudovaný ekonom, ale tomuto oboru se nevěnuje. Má vlastní značku, řídí sociální sítě a marketing pro velké korporáty i malé české firmy a v roce 2020 začal moderovat podcast. Zve si do studia mladé lidi, od zpěvaček po tatéry, kteří si podle něj zaslouží být vidět a slyšet.Kinosál olomouckého Telegraphu zaplnili diváci 22. února.

Prvním hostem byla osmadvacetiletá podnikatelka Karolina Wernerová, zakladatelka kreativní agentury KW Creative a taky členka ELLE. Mluvila o svojí cestě k práci, která ji naplňuje, prozradila, že po pěti letech ELLE opouští a na otázku, co je jejím největším projektem letošního roku odpověděla, že vlastní svatba. Druhým hostem byl teprve šestnáctiletý Filip Neruda, syn kandidátky na prezidentku a začínající influencer. Tohle označení hned zezačátku odmítl. Vysvětlil, že by se spíš chtěl věnovat politice jako takové a mluvit o ní s mladými lidmi. Popisoval celý průběh prezodentské kampaně a když mu na konci dal moderátor možnost vzkázat něco lidem, řekl: „To, že spolu nesouhlasíme neznamená, že si musíme nadávat a vyhrožovat.“

Celou debatu uzavřel rozhovor s Richardem Laně, barberem, který vlastní čtyři barber shopy Doe´s Barber v Olomouci. Popisoval, jak ho celý koncept napadl, jak je těžké najít dobrého barbera i to, jaké akce v budoucnu chystá. Další díl My děti talk živě se uskuteční v březnu v Praze. Přesný termín oznámí Jan Bican na svých webových stránkách. Nevyloučil ani, že se svým podcastem zase někdy zavítá do Olomouce.

Zobrazeno 548 krát
Naposledy upraveno: po., 27. únor 2023 21:45
Eliška Sekaninová

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste