Vytisknout tuto stránku
st., 22. březen 2017 14:21

Zlínem se opět prožene desing. Tématem je omezení

Zlin Desing Week proběhne už potřetí. Zlin Desing Week proběhne už potřetí. Zdroj: www.zlindesingweek.com
Zlín - Už třetím rokem organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně akci, která si buduje místo na české desingové scéně, Zlin Design Week. Týden výstavy s sebou přinese současný design a jeho trendy, tvorbu firem a designérů z Česka i ze zahraničí. Letos Zlin Desing Week začne 21. a skončí 28. dubna. Tématem je OMEZENÍ a vystavovat se bude třeba na Zlínském zámku, ve Zlatém Jablku nebo ve zlínských parcích či v některých ulicích.

Pořadatelé chtějí představit návštěvníkům pozitivní omezení, která se v designu vyskytují. V Aule Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně se uskuteční Konference design & marketing, která se bude zabývat překážkami na poli designu, lidským omezením i omezením kvůli různým faktorům.

Na konferenci vystoupí osm řečníků z Česka i ze světa a přednášky tak budou probíhat v rodném jazyce vystupujících. Pro návštěvníky, kteří s porozuměním mají problém, je v ceně vstupného zahrnuto i zapůjčení sluchátek se simultánním překladem. Konference je určena jak pro profesionály z oboru, tak i studenty a další, které desing a marketing zajímá. Posluchači se dozví o fungování těchto dvou oborů, dostanou nové impulzy a inspiraci.

Vedle konferencí a výstav budou ve Zlíně probíhat i neformální přednášky, diskuze, workshopy, design shopping a párty.

Vstupné na konferenci stojí v předprodeji 2000 korun a pro studenty 750 korun. Na místě budou lístky k dostání po předchozí registraci emailem za 2400 korun, pro studenty 900 korun. Během programu konference proběhnou dva coffee-breaky a oběd. Po skončení se všichni mohou zúčastnit afterparty, kde se budou moci navzájem seznámit, prodiskutovat proběhlý den nebo si vyměnit nespočet kontaktů.

Zobrazeno 1683 krát
Naposledy upraveno: čt., 23. březen 2017 19:11
Karolína Koleňáková

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste