út., 9. prosinec 2014 19:16

Agresivní muž napadl strážníka městské policie

K fyzickému napadení strážníka opavské městské policie došlo v pondělí 8. prosince v dopoledních hodinách. Celý incident proběhl v budově opavského magistrátu na ulici Krnovská. Po zadržení muže hospitalizovali na uzavřeném oddělení Psychiatrické nemocnice v Opavě.

 

S nečekanou agresivitou se u třiapadesátiletého muže setkal strážník Městské policie Opava v pondělí dopoledne v budově opavského magistrátu. Muž se nejprve pokusil praštit strážníka pěstí do obličeje, což se mu ovšem nepodařilo a napadený jeho ránu vykryl. Přesto však strážník následkem útoku zranění na prstu ruky, které vyžadovalo ošetření v opavské Slezské nemocnici. Příčina útoku je zatím neznámá.

Při následném zatýkání se muž bránil, nadále se choval velmi agresivně a vyhrožoval také přítomným pracovnicím magistrátu. Vzhledem k jeho chování ho strážníci převezli k lékařskému vyšetření do Slezské nemocnice v Opavě. Tamní lékařka rozhodla o jeho hospitalizaci na uzavřeném oddělení opavské Psychiatrické nemocnice.

K žádnému dalšímu zranění nedošlo, a nulové jsou také škody na majetku. " Vzhledem ke špatnému zdravotnímu a duševnímu stavu však s mužem do současné chvíle nebyly provedeny nutné procesní úkony," dodal René Černohorský, komisař opavské policie.

 

Zdroj fotografie: www.idnes.cz

Zobrazeno 1544 krát
Naposledy upraveno: ne., 14. prosinec 2014 23:55
Pro psaní komentářů se přihlaste