ne., 12. duben 2020 21:41

ANDREA BOCELLI USPOŘÁDAL NA KVĚTNOU NEDĚLI CHARITATIVNÍ KONCERT

Italský tenorista uspořádal charitativní koncert v Milánském dómu Italský tenorista uspořádal charitativní koncert v Milánském dómu Zdroj: andreabocelli.com
Milán – Andrea Bocelli připravil na Velikonoční neděli charitativní koncert v boji proti COVID – 19 s cílem poslat do světa lásku a naději. Přes tři miliony diváku sledovalo ze svých domovů živé vystoupení, které se konalo v Milánském dómu.

Vystoupení s názvem Music For Hope se konalo v neděli 12. dubna v 19 hodin středoevropského času a trvalo necelých 30 minut. Událost se vysílala online prostřednictvím YouTube. Bocelli zazpíval pouze za doprovodu varhaníka.

"Věřím v sílu společné modlitby a věřím v sílu křesťanských Velikonoc, které jsou univerzálním symbolem znovuzrození, které teď jako společnost potřebujeme. Díky živě streamované hudbě se můžeme společně spojit a obejmout pulzující srdce naší Země a vlít jí novou krev do žil," uvedl Andrea Bocelli.

Během představení italského maestra zaznělo pět árií. Diváci mohli zaslechnout skladby jako Panis Angelicus, Ave Maria, Domine Deus a Sancta Maria, ale také klasiku Amazing Grace.

Andrea Bocelli je italský nevidomý tenorista, který patří k nejúspěšnějším interpretům klasické hudby. V minulosti zpíval pro papeže, královskou rodinu a vystoupil v největších koncertních sálech celého světa. Na svých koncertních turné spolupracuje i s Českým národním symfonickým orchestrem.

Celý koncert je k nalezení zde: https://www.youtube.com/watch?v=huTUOek4LgU&feature=youtu.be&src=Linkfire&lId=f864ffed-b5e8-46de-a5ba-dc3521efb601&cId=d3d58fd7-4c47-11e6-9fd0-066c3e7a8751

Zobrazeno 860 krát
Naposledy upraveno: po., 13. duben 2020 15:18
Pro psaní komentářů se přihlaste