út., 16. březen 2021 20:35

Ángel Di Maria se stal během zápasu terčem zlodějů. Lupiči jeho ženu s dětmi drželi jako rukojmí

Ángel Di Maria ve službách pařížského celku Ángel Di Maria ve službách pařížského celku Zdroj: voi.id
Paříž - V nedělním utkání francouzské ligy mezi PSG a Nantes trenér pařížského celku nečekaně odvolal záložníka Ángela Di Maríu. Důvodem byla loupež a násilné držení rodiny argentinského fotbalisty. V poslední době přitom Di Maria není jediný, kdo byl nepříjemně překvapen. Fenomén vykrádání domů hvězdných fotbalistů se stává mezi zloději čím dál více populárním.

V 62. minutě dává trenér Pochettino pokyn k odvolání ofenzivního záložníka Ángela Di Maríi. Ten zprvu netuší, co se děje. Za malý okamžik je už ale obeznámen s tím, že jeho rodina je přepadena a držena zloději ve vlastním domě. Vystrašený Di Maria tak odchází tunelem z útrob stadionu pryč.
Během loupeže se v domě nacházela manželka Argentince Jorgelina se sedmiletou dcerou Miou a její o čtyři roky mladší sestrou. Podle posledních informací by měli být všichni tři členové rodiny už v pořádku.
Ve stejnou dobu byli přepadeni i rodiče stopera PSG Marquinhose. I zde se vše obešlo bez větších zranění. Francouzská policie nyní vše vyšetřuje.
Hektický večer Pařížanů pak na závěr podtrhla porážka od předposledních „kanárků“ z Nantes. PSG tak ztrácí na vedoucí pozici 3 body. To ale ovšem bylo pro všechny až vedlejší.
Di Maria a jeho nejbližší si přitom už jednou prožili podobnou nepříjemnou událost. V roce 2015 byl Di Maria v anglickém Manchesteru během večeře taktéž přepaden lupiči. Vše naštěstí dopadlo dobře a celou rodinu ochranka odvedla do bezpečí.
Záliba zlodějů vykrádat domy slavných fotbalistů během zápasů se v posledních letech stala rutinou. V minulosti se lupiči vloupali i ke Cristianovi Ronaldovi, Thiagovi Silvovi anebo i k Janu Kollerovi. Během svého angažmá v Dortmundu se Koller stal terčem zlodějů celkem 5krát. „Popáté už ani neměli co ukrást, tak mi vyřízli ze sedačky koženky“ komentoval řádění zlodějů sám Koller v pořadu TIKI-TAKA.

Zobrazeno 875 krát
Naposledy upraveno: ne., 21. březen 2021 11:38
Pro psaní komentářů se přihlaste