ne., 26. listopad 2017 13:38

Světoznámý Andrea Bocelli zazpívá v Praze

Andrea Bocelli Andrea Bocelli Zdroj: informuji.cz
Praha - Slavný italský tenorista přijede v sobotu 12. května 2018 do pražské O2 Arény, koncert začne v osm hodin večer. Vstupenky na koncert jsou k dostání na ticketportal.cz od 9. května tohoto roku. Ceny lístků se pohybují od 900 korun pro stání v zadu arény. Portál nabízí také platinové lístky v hodnotě 12 500 korun, místa jsou přímo u pódia, celkově hala je rozdělena do několika kategorií, které jso různě cenově odděleny.

„Kdyby Bůh měl hlas, byl by to hlas Andrea Bocelliho,“ řekla Celine Dion o slavném umělci. Andrea Bocelli navštíví Prahu s kompletně novým programem, který odráží jeho hvězdnou kariéru. Fanoušci se můžou těšit na hudbu z nově vydaného alba, které vyjde letos na pozdim, dále umělec zavzpomíná na úspěšné album Romanza, které bylo přeeditováno po dvaceti letech. Celý koncert doprovodí Český národní symfonický orchestr a sbor.

Světoznámý umělěc ale neměl jednoduché začátky, nakladatelství ho odmítala, proto se za začátku živil jako barový klavírista a zpěvák. Potom ho objevil rockový zpěvák Zucchero, který si ho vybral jako druhý hlas v duetu Miserere. Stal se miláčkem Itálie, do zahraničí pronikl díky populární písni Con Te Partiró. Jeho debutové album Romanza se začalo prodávat v minliónových nákladech. Operní zpěvák má za sebou spolupráci s několika významnými umělci jako je například Ariana Grande nebo Marta Sanchezová. 

Bocelli vydal za svou kariéru šestnáct alb, poslední album Cinema uchvátilo fanoušky v roce 2015, nové album má vyjít na podzim tohoto roku.

Zobrazeno 2175 krát
Naposledy upraveno: ne., 26. listopad 2017 21:06
Pro psaní komentářů se přihlaste