út., 14. listopad 2023 17:16

Rammstein zahájí na jaře svůj koncert v Praze, na pódiu se objeví rovnou ve dvou dnech

Termíny koncertů Termíny koncertů Zdroj: www.instagram.com/rammsteinofficial/
Německá kapela Rammstein zavítá v květnu roku 2024 do Prahy, kde zahraje v rámci své připravované Europe Stadium Tour, konkrétně ve dnech 11. 5. a 12. 5. 2024 v Letňanech. Původně plánovala kapela vystoupit pouze 11. května, avšak díky obrovskému zájmu ze strany fanoušků se rozhodla přidat ještě druhý termín o den později.

Vstupenky na tuto velkolepou show plnou ohně a pyrotechniky, kterou je kapela více než proslulá, se dají sehnat už pouze jen na neděli 12. května. Na oficiálních stránkách kapely si fanoušci mohli koupit vstupenky přes tři prodejce. Během hodiny se stihly vyprodat všechny vstupenky na první termín koncertu, lístky na druhý termín jsou ještě stále dostupné na stránkách ticketportal a ticketmaster. Na stránkách eventim se vstupenky vyprodaly již na oba termíny. Vstupenky na koncert jsou personalizované, aby se zamezilo případným přeprodejcům.

Kromě Prahy se skupina chystá i do dalších evropských měst jako jsou například Atény, Barcelona, Dublin nebo Kodaň. Nejčastěji bude kapela pochopitelně vystupovat v Německu. Nejvíce ovládla Drážďany, kde se všechny čtyři termíny koncertu vyprodali téměř okamžitě po uvedení do prodeje. Zájem je neskutečný, což potvrzuje i sama kapela na svém oficiálním instagramovém profilu.
„Vaše reakce na turné jsou neuvěřitelné!“, uvádí kapela pod příspěvkem na svém oficiálním instagramovém profilu.

Fanoušci předpokládají, že kapela zahraje skladby z alba „Zeit“, které vyšlo v dubnu minulého roku. Těšit se však nejspíš mohou i na nejnovější album „Zunge“, které je momentálně dostupné zatím jen na všech streamovacích platformách jako je Spotify nebo Apple Music. „CD bude dostupné na online e-shopech od 17.listopadu 2023. Vinylová deska se vydá až k 1.prosinci 2023,“ uvedl na svém oficiálním instagramovém profilu frontman kapely Till Lindemann.

Zobrazeno 637 krát
Naposledy upraveno: út., 14. listopad 2023 21:28
Pro psaní komentářů se přihlaste