ne., 29. březen 2015 18:07

Česko má novou královnou krásy

Již 11. ročník soutěže Česká Miss 2015 proběhl v sobotu 28. března ve Fóru Karlín. Novou královnou krásy se stala dvaadvacetiletá rodačka ze Šumperka Nikol Švantnerová.

Nejvíce cen posbírala atletka a milovnice koní Karolína Mališová. Vyhrála Českou Miss Earth, Miss Tvář a Úsměv a v neposlední řadě také cenu Frekvence 1. Českou Miss World se stala budoucí zdravotní sestra Andrea Kalousová. Absolutní vítězku Nikol Švantnerovou zvolila dvacetičlenná porota. Švantnerová bodovala i v kategorii Česká Miss Bikini.

„Vůbec tomu nemohu uvěřit, jsem strašně překvapená, ještě mi to úplně nedochází. Jsem strašně šťastná, splnila jsem si svůj sen, je to nepopsatelné,“ řekla serveru novinky.cz nová královna krásy.

Všech deset finalistek tradičně absolvovalo promenádu v plavkách a krátký rozhovor s moderátory. Z medailonků dívek se jak diváci v sále, tak i ti před televizními obrazovkami, dozvěděli, jaké jsou jejich zájmy a koníčky. Jejich blízcí také prozradili, jaké jsou dámy uvnitř. Nechyběla ani přehlídka společenských šatů. V průběhu ceremonie soutěžící i zavzpomínaly na své soustředění na Kapverdách, které absolvovaly před slavnostním večerem.

Celou akcí provázeli zkušení moderátoři Leoš Mareš a Libor Bouček. Ti na pódium přišli v kostýmu jablka, který symbolizoval dokonalou krásu první ženy Evy. Společně přezpívali hit Cesta od skupiny Kryštof.

Galavečer byl prokládaný vystoupeními pěveckých hvězd. Zazpíval Ben Cristovao, skupina Arakain se speciálním hostem Lucií Bílou a rocker Josef Vojtek.

foto: ceskamiss.cz

 

Zobrazeno 1634 krát
Naposledy upraveno: po., 30. březen 2015 15:49
Pro psaní komentářů se přihlaste