st., 19. říjen 2016 20:53

Enrique Iglesias zazáří poprvé v Česku!

Praha – Lamač dívčích srdcí a držitel mnoha významných hudebních ocenění Enrique Iglesias poprvé vystoupí v České republice. Jeho hlas rozezní pražskou Tipsport Arénu v neděli 18. prosince od osmé hodiny večerní při představování své velkolepé show Sex and Love.

Koncert v Česku pořádá agentura ART BG. "Fanoušci se mají rozhodně na co těšit, Iglesias přiveze show plnou živého latinsko-amerického popu," uvedl Filip S. Filipov z ART BG. Vstupenky na show je možné zakoupit už nyní v síti Ticketportal. Sex and Love je dvanáctým koncertním turné zpěváka. Navštívil už Ameriku, Asii, Afriku a teď s ním seznamuje Evropu.

Zpěvákova vystoupení se účastní převážně mladé dívky, které se mnohdy neostýchají svého idola obdarovat některým kouskem svého spodního prádla. Tuto informaci uvedl prezident Srí Lanky Maithripala Sirisena, který se nad davem bláznivých fanynek pozastavoval. Také bývá jeho zvykem pozvat si na podium jednu z divaček a zazpívat si s ní.

Iglesiase nejvíce proslavila píseň Bailamos, která obsadila první příčky hitparád. První anglické album se stalo v USA dvojnásobně platinové a platinové nebo zlaté ve 32 zemích po celém světě. Jednačtyřicetiletý zpěvák natočil svá alba ve čtyřech jazycích a to v angličtině, španělštině, portugalštině a italštině. Získal i cenu Óčka RGM za rok 2008 v kategorii nejúspěšnější zahraniční zpěvák. Kromě zpěvu si zkusil i zahrát ve filmu Tenkrát v Mexiku po boku Johnnyho Deppa, Antonia Banderase a Salmy Hayek a také v několika amerických seriálech.

Zobrazeno 1651 krát
Naposledy upraveno: ne., 5. květen 2024 15:44
Pro psaní komentářů se přihlaste