so., 4. prosinec 2021 22:54

Fantastický Antetokounmpo dovedl Milwaukee k další výhře

Giannis Antetokounmpo byl opět nezastavitelný Giannis Antetokounmpo byl opět nezastavitelný Zdroj: Morry Gash
Řecký fenomén Giannis Antetokounmpo byl hlavním strůjcem výhry Bucks v zápase proti Charlotte. Svými 40 body přispěl k výhře obhájce titulu Milwaukee 127:125. Těsně před koncem si navíc připsal rozhodujicí koš.

USA - Pro Milwaukee zápas nezačal vůbec dobře, když na začátku 2. čtvrtiny prohrávali až o 18 bodů. Od této chvíle se však náskok Hornets pouze tenčil a na konci 3. čtvrtiny šli do vedení již Bucks. V poslední čtvrtině se vedení přelévalo ze strany na stranu. 6 sekund před koncem byl zápas vyrovnaný 125:125, avšak Bucks měli útok k dobru. Míč si vzal do rukou Antetokounmpo a svým pověstným Eurostepem dokázal v nájezdu na koš skórovat přes PJ Washingtona. Tato akce tak stanovila konečný výsledek zápasu na 127:125.

Giannis Antetokounmpo v utkání zářil, když si kromě 40 bodů připsal také 12 doskoků a 9 asistencí. Pouhá asistence mu tak chyběla k zapsání triple doublu. V zápase řádila také největší hvězda Charlotte a trojka draftu 2020 LaMelo Ball. Ten si připsal 36 bodů, 5 doskoků a 9 asistencí. Za zmínku stojí především jeho 8 úspěšných trojek. Dvě největší hvězdy svých týmů si po zápase dokonce vyměnili svůj dres. Oba hráči ve velmi sportovním gestu uznali skvělý výkon toho druhého. Milwaukee je aktuálně ve skvělé formě, když si připsalo 8 výher v řadě. Díky této sérii se Bucks děli o druhou pozici Východní konference.

Zobrazeno 385 krát
Naposledy upraveno: st., 8. prosinec 2021 20:48
Pro psaní komentářů se přihlaste