po., 20. duben 2015 19:20

Halina Pawlowská zavítá do Olomouce

Olomouc – Chuť do života. Tak se jmenuje zbrusu nová One Woman Show Haliny Pawlowské, se kterou se představí svým fanouškům i v Olomouci. Po úspěšné loňské show s názvem Strašná nádhera se mohou zájemci opětovně těšit na originální živé vystoupení. 

Samotnou letošní show autorka prezentuje jako povídání o vzrušení, lásce, katastrofách a spoustě pitomců, kteří si zasluhují, abychom se jim společně zasmáli. Bude to pochopitelně i o jídle, neboť „Všechno je putna, jen když vám chutná!“ jak říká Pawlowská.

Zábavné vystoupení navazuje na novou stejnojmennou knihu. Inspirací pro sepsání samotné knihy se stalo několik nepříjemných událostí v životě autorky. „Abych to přežila, vysloveně jsem si naordinovala, že najdu věci, kvůli kterým stojí za to žít,“ uvedla známá spisovatelka pro dk-akord.cz. 

Milovníci knih ze života a fanoušci Haliny mají příležitost setkat se s ní zase po roce, společně se pobavit a zasmát. Vystoupení je na programu v úterý 21. dubna od 19 hodin v kině Metropol. Cena vstupenky se pohybuje kolem 250,- Kč. Pořad trvá přibližně 120 minut včetně přestávky na občerstvení. Po skončení programu si zájemci mohou nechat podepsat oblíbené knihy nebo si s Halinou pořídit fotografii na památku.

Halina Pawlowská je jednou z nejznámějších a nejčtenějších českých spisovatelek v současnosti. Kromě toho je také scénáristkou, moderátorkou a publicistkou. Její krátké povídky, fejetony či hořkosladké komedie jsou mezi čtenáři velmi oblíbené. Napsala celkem 23 knih, které byly přeloženy do šesti jazyků. Založila deník Metropolitan a společenské časopisy Story, Šťastný Jim a Glanc. V současnosti má vlastní pořad o vaření U Haliny v kuchyni na televizi Nova.

 

Foto- zdroj: albatrosmedia.cz

Zobrazeno 2047 krát
Naposledy upraveno: st., 22. duben 2015 09:27
Pro psaní komentářů se přihlaste