so., 25. duben 2015 17:53

Kapela Kryštof rozšiřuje turné

Praha – Známá kapela Kryštof rozšiřuje své podzimní halové turné k albu Srdcebeat o dva koncerty, 19. října v Ostravě a 28. října v Praze. Jelikož už před časem přidala koncerty v Brně, nabídne turné 8 koncertů. Kapela nyní finišuje s přípravou velkolepé scény. Další koncerty proběhnou i v Pardubicích a Liberci.

 

Celé turné začne 19. října a 20. října v Ostravě, dále kapela zavítá 23. a 24. října do Brna. V Praze v O2 aréně zahraje kapela 27. a 28. října. Poslední říjnový si svůj koncert zažije Liberec a následně celé turné ukončí kapela 3. listopadu v Pardubicích.

Na halovém turné představí Kryštof písně ze svého sedmého alba Srcebeat, samotné album vyjde 1. června. I když do začátku koncertů zbývá ještě půl roku, lístky jsou již rozebrané a kapela může, podobně jako u Kryštof Kempů nebo u předešlé série koncertů Inzerát, uvést do stavu prodeje lístků „Vyprodáno“. “Vstupenky na turné zmizely tak rychle, že vzhledem k tomu, kdy turné začíná, se naše schránky staly terčem stovek dotazů a žádostí o lístky tam či onam. Dlouho jsme přemýšleli, dlouho řešili a nakonec jsme se rozhodli kromě Brna přidat i koncerty v Praze a Ostravě, kde byl největší zájem,” prohlašuje zpěvák Richard Krajčo.

Právě v Ostravě došlo k potížím, protože nebylo možné přidat další termín k již stanovenému 20. říjnu z důvodu technické náročnosti převezení složité scény. Situaci nakonec vyřešila dohoda s Ostravskou halou o přidání koncertu o den dříve, tedy 19. října. Kromě Ostravy se dočkali rozšíření i fanoušci v Praze, kde v O2 aréně přidala kapela koncert ve státní svátek. 

Kryštof s sebou na turné bere dva nadějné tuzemské interprety. Zpěvačka Lenny už vystupovala akusticky na Kryštof Kempech a nyní bude vystupovat i s kapelou. Druhá předkapela Mirai nedávno vydala singl Dítě robotí a představila se tak české hudební scéně, nyní se chystá vydat své debutové album.

 

 Zdroj obrázku: ostravsko.cz

Zobrazeno 1624 krát
Naposledy upraveno: ne., 26. duben 2015 15:43
Pro psaní komentářů se přihlaste