ne., 13. březen 2022 11:37

LIKE HOUSE se opět vrací na obrazovky, letos s již třetí sérií

Účastníci like house 3 Účastníci like house 3 Zdroj: Distribuce FTV Prima
Reality show LIKE HOUSE nám přináší novou sérii. Již po třetí se seznámíme s novou partou infuencerů, kteří stráví tři měsíce ve vile, kde každý den plní různé úkoly, točí zábavná videa a tráví společně čas. Překoná tato nová série dvě předchozí nebo se z ní vyklube propadák?

V předchozích sériích jsme mohli zahlédnout spoustu známých tváří. Adam Kajumi, Marek Datel, Laduška Horová, Jan Svěcený, Tadeáš Kuběnka, Jakub Srmek a spoustu dalších. V letošní řadě narazíme na Liubu Tupikovou, Dominiku Myslivcovou, Lukáše Tůmu, Simonu Tvardek, Hanku Gelnarovou, Sebastiana Lyanga, Vojtu Medlena a v neposlední řadě také Davida Nguyena. První díl byl odvysílán 7. března. Už druhá série nás neponechala jen na jednom dílu denně. Součástí je i NIGHT SHOW, která se vysílá v pozdějších večerních hodinách. V tomto trendu pokračuje i třetí série. Obsahem je většinou návštěva hosta, či program, který si vymyslí samotní účastníci. Většinou se tyto hry neobejdou bez alkoholu a hádek. 

Cílem celé reality show je vyhrát 500 000 korun. To se podaří pouze jednomu z nich. V minulých sériích získal titul vítězě Jan Svěcený (Jenis) a po něm následoval Tadeáš Kuběnka. A jak této výhry dosáhnou? Po celou dobu strávené ve vile se snaží získávat body. Během celého pobytu plní různé challenge, které jim zadává jejich robotická průvodkyně Lucia a následně výhercům uděluje body. Každý večer se také ohodnocují i sami navzájem. Především ale záleží na bodech od diváků, kteří je udělují svému oblíbenci pomocí mobilní aplikace.

Vysílací čas je v 18:30 na Prima Show v pondělí až pátek. Na NIGHT SHOW se můžete těšit ve 22:20 na stejném programu. Sledujte a zjistěte, kdo si vydláždí svou cestu k výhře a popularitě. 

Zobrazeno 1054 krát
Naposledy upraveno: po., 14. březen 2022 13:35
Pro psaní komentářů se přihlaste