út., 16. duben 2013 20:44

Majáles zaplaví ulice

Letošní Majáles pořádaný Univerzitou Palackého v Olomouci se bude konat 7. a 8. května. Samotná dvoudenní událost začne v jednu hodinu odpoledne na Horním náměstí , kde by se sejdou všichni účastníci průvodu. Následně proběhne korunovace krále Majálesu UP 2013 a těsně před druhou hodinou vyjde průvod do ulic.

Podstatnou částí programu je pětadvacet kapel, mezi nimi i několik zahraničních. Na pódiích můžete slyšet například kapely Umakart, Wild Tides, Vložte kočku!, ale také americké punkery Rat City Riot. Olomoucký Majáles ale nebude zdaleka jen přehlídkou kapel. Nabídne i na prezentace spousty studentských a neziskových organizací, workshopů nebo studentských prodejních stánků. K vidění budou i představení několika divadelních souborů a improvizačních skupin. Představí se například divadlo Na cucky se svou fiktivní adaptací autobiografie starého muže, která nese jméno Groteska.

Místa konání jednotlivých událostí jsou k dispozici i se spoustou dalších informací na webových stránkách Majálesu - majales.upol.cz.

Zobrazeno 1782 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:44
Pro psaní komentářů se přihlaste