st., 28. červen 2023 07:05

Mějte se fanfárově. Michal končí v Kouzelné školce

Dlouholetý moderátor Kouzelné školky Michal Nesvadba. Dlouholetý moderátor Kouzelné školky Michal Nesvadba. Zdroj: instagramový profil Michala Nesvadby
Po třiadvaceti letech opouští Kouzelnou školku, pořad určený předškolním dětem, jeden z původní dvojice moderátorů. Poslední díly s Michalem Nesvadbou Česká televize (ČT) odvysílá tento týden.

S lepenkovými výtvory baviče Michala Nesvadby vyrůstala celá generace dětí. Odchod z Kouzelné školky moderátor oznámil loni v létě. Uvedl, že vymýšlet nové náměty je pro něj stále náročnější a v nejlepším se má přestat. Nyní se jeho čas v tomto pořadu pro nejmenší diváky naplnil. Nesvadbova poslední klapka padla minulý týden, tento týden pak poslední pětici dílů s Michalem odvysílá ČT. Kouzelná školka však nekončí, na televizní obrazovky se vrátí po prázdninové pauze.

„Dvacet tři let přijíždím každý měsíc kromě prázdnin do ČT k natáčení pěti dílů Kouzelné školky. Vymyslím a napíšu scénář, vyrobím rekvizity a odvezu je do studia. Každý scénář byl a je originál. Celkem jsem napsal 8050 minut scénáře. Je to jako bych napsal 67 celovečerních filmů. Pro někoho nulová hodnota, pro mě velký kus života a srdcová záležitost,“ vypočítává Nesvadba jeho působení v Kouzelné školce.

S fanoušky se bavič chce rozloučit v prosinci, na kdy plánuje show v pražské O2 aréně.

Zobrazeno 1610 krát
Naposledy upraveno: pá., 30. červen 2023 17:12
Pro psaní komentářů se přihlaste