po., 27. duben 2015 09:49

Na TV obrazovky opět zavítá SuperStar

Na podzim tohoto roku odstartuje další ročník populárního televizního pořadu SuperStar. Soutěž odstartovala již v 52 zemích po celém světě, mezi nimi je i Česká republika a Slovensko. Dodnes slaví velké úspěchy, převážně u mladší generace. Klade si za cíl najít mezi lidmi ty, kteří umí zpívat a dokáží svým talentem ohromit.

Na začátku celé akce proběhnou castingy v největších městech u nás a na Slovensku. Postupným rozhodováním poroty se vyberou ti nejlepší, kteří se poperou mezi sebou o titul vítěze. Ten se poté stane osobností hudební scény a získá výhru 2 miliony korun. SuperStar budou vysílat televizní stanice Nova a slovenská Markíza.

Porota se jako obvykle bude skládat z hvězd české i slovenské hudební scény. Prvního porotce si se SuperStar spojují diváci od samého začátku. Jedná se o českého hudebního skladatele a baskytaristu Ondřeje Soukupa. Mezi hodnotitele dále zasedne známá slovenská tvář, kterým nebude nikdo jiný než zpěvák Pavol Habera. Po dlouhých jednáních a domluvách potvrdila účast také zpěvačka Marta Jandová, stejně jako Habera si roli porotkyně v SuperStar vyzkoušela už v minulých letech. Skupina mezi sebe letos přijme jednu novou tvář, bude jí energická zpěvačka Klára Vytisková, známá především svým působením v kapele Toxique. Na předávání cen Anděl 2008 získala ocenění Objev roku.

Porota si přeje objevit někoho, kdo bude mimo skvělý zpěv a zajímavý hlas mít také charisma a schopnost upoutat diváky a posluchače. Jnými slovi osobnost vzbuzující emoce.  

foto: www.wikipedia.org

Zobrazeno 1842 krát
Naposledy upraveno: po., 27. duben 2015 19:26
Pro psaní komentářů se přihlaste