po., 22. listopad 2021 12:25

Neúspěch Sinners v Budapešti

Sinners po vyřazení z turnaje. Sinners po vyřazení z turnaje. Zdroj: https://img-cdn.hltv.org/gallerypicture/zwDso8q1tHUfpt16mszWMA.jpg?ixlib=java-2.1.0&m=%2Fm.png&mw=778&mx=144&my=3458&w=5844&s=078698d9982043aff34e7fc3c46776a4
Český e-sportový tým Sinners se i přes jejich snahu vrací z CS:GO turnaje V4 Future Sport Festivalu na sedmém až osmém místě, které sdílí společne s týmem E-suba.

I přes nepříznivý začátek, kdy Sinners prohráli proti týmu Onyx s konečným skóre 11:16, se nenechali rozhodit. Další zápas své protivníky z týmu AGO porazil 2:0 na mapy. Tím pádem měli ještě možnost se v turnaji udržet a dostat se na hlavní stage. Před našimi hříšníky a jejich cestou za 171 tisíci dolary ale stála ještě jedna překážka, a tou nebyl nikdo jiný než Onyx. Sinners hned v první mapě utrpěli porážku a nevypadalo to nadějně. V druhé mapě však získali kontrolu nad zápasem a dokázali ho vyhrát za stavu 2:1. Tento skutek vrátil víru týmu i fanouškům, že jsou ještě schopní bojovat a vyhrávat. Tato jiskra, která měla tým znovu rozpohybovat však rychle zhasla po skupinovém semifinálovém zápasu proti týmu Entropiq. Sinners zde prohráli za stavu 2:16 a tím se z boje o výhru dostali znovu do boje o přežití. Rozhodující hra proti Movistar Riders bohužel dopadla nejhůř, jak jen mohla, a to prohrou 0:2 na mapy. Tím se V4 Future Sports Festival pro Sinners už nenávratně uzavřel a hráči letěli domů.

Prohru nesli těžce jak hráči, tak fanoušci. In game leader (člen týmu, který rozhoduje o dalším jednání v zápasech) Sebastian "beastik" Daňo se vyjádřil na svém Instragramu následovně: „Moc nevím, co k tomu říct. Věřím že jsme tomu tento turnaj dali hodně, ale ať se snažíme jak chceme, tak to nejde. Sorry všem, kteří fandili, konstruktivní kritiku beru, feel free...“

Daňo však nebyl jediný, kdo nebyl spokojený se svým výkonem. Celý tým si uvědomil, že aby si udrželi jméno špičky jak domácí scény, tak Střední Evropy, budou teď muset začít tvrdě trénovat a dostat se znovu do formy. To jak moc jim tyto porážky pomohly ve zlepšení se ukáže na Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Zde budou od 24.11. obhajovat titul mistra ČR z minulého roku.

 

Zobrazeno 502 krát
Naposledy upraveno: so., 27. listopad 2021 16:41

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste