so., 18. březen 2017 14:43

Olomouc bude hostit první ročník veletrhu Czech Republic Business Expo

Mezinárodní multioborový veletrh proběhne v Olomouci letos poprvé. Mezinárodní multioborový veletrh proběhne v Olomouci letos poprvé. Zdroj: crpexpo.com
Olomouc - V prostorách Výstaviště Flora Olomouc proběhne první ročník veletrhu Czech Republic Business Expo 2017. Mezinárodní multioborový veletrh bude zaměřený na elektroniku a elektrotechniku, informační technologie a kybernetiku, ale také na energetiku, stavebnictví, strojírenství, dopravu a cestovní ruch či zemědělství, zdravotnictví nebo potravinářství. Výstava bude probíhat od úterý 12. až do čtvrtka 14. září.

„Veletrh Czech Republic Business Expo 2017 svým unikátním konceptem snoubí výhody prezentace na veletržním stánku, setkání s odborníky na problematiku exportu, cestovního ruchu a vědy a výzkumu během konferenčních bloků a setkání s obchodními partnery,“ uvedla ředitelka veletrhu Ivana Tilkeridu.

Mezi vystavovateli se představí více než stovka tuzemských a zahraničních společností. Budou se zde také aktivně prezentovat obchodní komory a zahraniční zastupitelské úřady.

Jednou z hlavních součástí veletrhu budou také tematické jednodenní konference věnované otázkám exportu a mezinárodního obchodu, cestovního ruchu a problematice vědy a výzkumu. Každý den proběhnou i prezentace obchodních a investičních příležitostí jednotlivých zemí, které na veletrhu vykreslí zástupci zahraničních ambasád během business dnů Asie, Evropy a Ameriky a také předjednaná B2B setkání. „Velice mne těší zájem zahraničních velvyslanců o tuto akci, zatím slyšíme jen samé pozitivní ohlasy a jsem rád, že se tato akce uskuteční právě v Olomouci,“ uvedl zakladatel značky Czech Republic Product a iniciátor veletrhu Radek Kubíček.

Dobré zázemí, strategická poloha i neopakovatelná atmosféra

„Přestože Olomouc není primárně vnímána jako veletržní město, stává se zejména v poslední době vyhledávaným centrem mezinárodních konferencí, za což vděčí velmi dobrému zázemí pro kongresovou činnost, strategické poloze a také své neopakovatelné atmosféře historického a univerzitního města," řekl primátor Antonín Staněk. „Olomouc je ideálním místem pro společnosti působící v oblasti služeb, ale dokáže nabídnout i atraktivní příležitosti pro investory z výrobní oblasti a vhodné podmínky pro firmy z oborů výzkumu, které jsou zde reprezentovány vědecko-výzkumnými centry,“ vyzdvihl Staněk.

Veletrh Czech Republic Business Expo 2017 probíhá v rámci projektu Czech Republic Product. Hlavní cíl veletrhu je propagace českých firem, podpora ekonomické diplomacie, podpora bilaterální obchodní spolupráce, business Networking a představení národních specialit účastnických zemí.

„Spolupracujeme s desítkami obchodních komor a dalších networkingových organizací ve více než 40 zemích světa. Díky spolupráci se zahraničními zastupitelskými úřady se tato spolupráce prohlubuje a rozšiřuje o další organizace i destinace. Letos jsme pro značku Czech Republic Product získali ochrannou známku, díky čemuž je tak naše logo garancí českého původu výrobků a poskytovaných služeb,“ řekl ředitel společnosti 2K Consulting a zakladatel značky Radek Kubíček.

Vstupenky budou k dostání na místě. Za jednodenní vstupné zaplatí účastníci 150 korun. Vstupné na všechny výstavní dny, tedy třídenní, bude za 400 korun. Pořadatelé budou poskytovat slevy studentům a seniorům.

Zobrazeno 1755 krát
Naposledy upraveno: ne., 19. březen 2017 18:27

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste